Abril 18- Equip Biada Competició Subcampió a la Cursa de 3 hores Resistència de Canet de Mar

El dia 21 d’abril l’equip de Biada Competició, format per alumnes i professors del Departament d’Automoció, va participar en la Cursa de Resistència de 3 hores de Canet de Mar, prova puntuable pel campionat de Catalunya.

Inscrits en la categoria de motocicleta amb canvi manual, va quedar en segona posició de la categoria i 23 de la general.

L’equip de Biada Competició va fer un gran paper, on els alumnes mecànics i els alumnes que van córrer la cursa van demostrar que es pot treballar en equip per una fi, i aquesta ha estat la de poder pujar al podi per primera vegada des de que existeix l’equip.

L’equip de professors i alumnes volem donar les gràcies a tota la gent que ens ha recolzat per a aquest esdeveniment, tant de l’escola com gent que ha col•laborat desinteressadament fora de l’àmbit escolar. Començant per la bona predisposició dels alumnes dels Cicles d’Electromecànica de Vehicles, Direcció del Centre, a l’AMPA de l’ Institut que ens ha facilitat les samarretes i a tots els patrocinadors per donar un cop de mà per tal de fer possible la participació de l'equip.

 

Moltes gràcies a TOTS!

 

cartell cursa subcampionsweb