Maig 23 - Sintesi Cooperatiu entre els Cicles d'Electromecànica i Carrosseria

Els alumnes de 2CMEV i 2CMCR, durant el curs 2022-23 han fet un projecte colaboratiu el qual consistia en la preparació d'unes mini motos al complert.

Els alumnes d'Electromecànica es van centrar en la preparació mecànica de les motos, posant-les a punt per el seu correcte funcionament i els alumnes de Carrosseria, es van centrar en la part més estètica, amb el disseny i pintat dels carenats de les mini motos, aqui podeu veure el resultat.

 

sintesi07

Read more: Maig 23 - Sintesi Cooperatiu entre els Cicles d'Electromecànica i Carrosseria

Març 23 - Participació Catskills 23

El passat mes de març, l’alumne Hugo Ramos del cicle mitjà de carrosseria acompanyat del professor Jonatan Martínez, va participar a la competició Catskills 2023 celebrat en les instal·lacions de Wurth. Com en l'any 2021 l'Hugo va aconseguir la tercera posició de la prova de carrosseria.

 

Felicitem a Hugo per la seva gran participació, on ha demostrat un gran nivell de consolidació de les competències professionals dels estudis del cicle mitjà de carrosseria.

 

 

Read more: Març 23 - Participació Catskills 23

Juny 21 - Participació Catskills 21

El passat dilluns dia 7 de juny, l’alumne Jawad Ben Amar del cicle mitjà de carrosseria acompanyat del professor Jonatan Martínez, va participar a la competició Catskills 2021 a l’Institut Caparrella de Lleida. Es tracta d'una competició entre Instituts de tota Catalunya, on l'alumnat de Cicles Formatius posen a prova les seves capacitats i les competències adquirides en els dos cursos acadèmics.

 

En Jawad va aconseguir la tercera posició de la prova Skill 13 de carrosseria, aquesta consistia en fer una substitució parcial d'un plafó de porta d'un vehicle marca Toyota, en el que els alumnes tenien que demostrar la seva destresa i habilitat.

 

Felicitem a Jawad per la seva gran participació, on ha demostrat un gran nivell de consolidació de les competències professionals dels estudis del cicle mitjà de carrosseria.

 

IMG 20210607 144453 resized 20210608 041612865

Read more: Juny 21 - Participació Catskills 21

Febrer 21 - Conveni amb AD Bosch

L’empresa AD Bosch i l’institut Miquel Biada, signen un conveni de col•laboració, la signatura d’aquest nou conveni ajudarà als estudiants del cicle mitjà de carrosseria en la seva formació en l’ús i aplicació de pintures.

L’empresa AD Bosch aporta a l’institut material per a les pràctiques, consistents en armari amb pintures de la marca Dynacoat, un espectrofotòmetre, ordinador, programa de càlcul de pintures i material divers per a la mescla.

Conscients de la importància que té una formació completa i el més a prop possible de la realitat professional, el conveni amb l’empresa AD Bosch i la seva aportació a l’institut, fa possible que la formació del nostre alumnat s’acosti una mica més a la realitat del món laboral, donant un valor afegit, oferint nous coneixements amb un aprenentatge detallat en aplicacions i pintat de vehicles.

Read more: Febrer 21 - Conveni amb AD Bosch