Novembre 19 - Sortida 2CMMV al vaixell Punta Major

Els alumnes de segon de manteniment d’embarcacions d’esbarjo han realitzat una visita al vaixell de salvament marítim anomenat Punta Major. Situat al Port de Barcelona, han pogut veure l’interior d’un vaixell destinat a socòrrer altres embarcacions en cas d’emergència. Han visualitzat la part de la sala de màquines i la part del pont, per on es governa el vaixell. També han escoltat i parlat amb part de la tripulació per conèixer la vida al mar.

GOPR5749 1574961305803 high

Read more: Novembre 19 - Sortida 2CMMV al vaixell Punta Major

Octubre 18- Sortida Ral·li Catalunya

El 25 d'octubre els alumnes del cicle mitjà d'electromecànica de vehicles tant de primer com de segon curs, varen poder assistir al primer tram d'aquesta competició a Barcelona, el recorregut dissenyat per a aquest tram urbà tenia el seu traçat establert a la part baixa de la muntanya de Montjuïc.

Els vehicles equipats amb especificacions de terra ( suspensions i pneumàtics ) , això va repercutir notablement en benefici de l'aficionat donada l'espectacularitat que d'aquest fet i per la pluja que va caure durant tota la tarda, sempre dins de la major seguretat possible.

 

ralli201803

Read more: Octubre 18- Sortida Ral·li Catalunya

Abril 18- Equip Biada Competició Subcampió a la Cursa de 3 hores Resistència de Canet de Mar

El dia 21 d’abril l’equip de Biada Competició, format per alumnes i professors del Departament d’Automoció, va participar en la Cursa de Resistència de 3 hores de Canet de Mar, prova puntuable pel campionat de Catalunya.

Inscrits en la categoria de motocicleta amb canvi manual, va quedar en segona posició de la categoria i 23 de la general.

L’equip de Biada Competició va fer un gran paper, on els alumnes mecànics i els alumnes que van córrer la cursa van demostrar que es pot treballar en equip per una fi, i aquesta ha estat la de poder pujar al podi per primera vegada des de que existeix l’equip.

L’equip de professors i alumnes volem donar les gràcies a tota la gent que ens ha recolzat per a aquest esdeveniment, tant de l’escola com gent que ha col•laborat desinteressadament fora de l’àmbit escolar. Començant per la bona predisposició dels alumnes dels Cicles d’Electromecànica de Vehicles, Direcció del Centre, a l’AMPA de l’ Institut que ens ha facilitat les samarretes i a tots els patrocinadors per donar un cop de mà per tal de fer possible la participació de l'equip.

 

Moltes gràcies a TOTS!

 

cartell cursa subcampionsweb

Abril 18- Equip Biada Competició a la Cursa de 3 hores Resistència de Canet de Mar

El proper dissabte dia 21 d’abril l’equip de Biada Competició, format per alumnes i professors del Departament d’Automoció, participaran en la Cursa de Resistència de 3 hores de Canet de Mar, inscrits en la categoria de motocicleta amb canvi manual, prova puntuable pel campionat de Catalunya. 

El lloc de la cursa serà a l'esplanada de darrera el complex esportiu municipal H2O de Canet. 

Els alumnes i professors del cicle d’electromecànica de vehicles us demanem el vostre suport el dia de la cursa.

 

Horaris del dissabte:

• 13 a 14:30 h inscripció dels equips

• 14:30 a 15:00 h verificacions tècniques

• 15:00 a 15:50 h entrenaments cronometrats

• 16:15 a 19:15 h cursa

• 19:30 h lliurament de premis

 

Us esperem a tots!!!

espanol English Français

aula taller 400 2.jpg